Adgangskontrol

Højt sikkerhedsniveau – let for dig at kontrollere

Sikkert og brugervenligt system

Med adgangskontrol har du mulighed for at kontrollere adgange, nøgler og kort til bygninger og områder. Vi tilbyder adgangskontrolsystemer for både privatpersoner, virksomheder, hoteller, butikskæder m.m. Vi står klar til at finde en løsning der er tilpasset lige netop dine behov.

  • Fleksibel løsning med høj sikkerhed
  • Mulighed for integrering i tidsregistreringssystem
  • Brugervenligt kontrolpanel
  • App, telefon, kort, nøglebrik eller kode

Vi installerer adgangskontrol tilpasset dine behov. Systemet er sikkert men med en brugervenlig platform, så du let kan lave ændringer i, hvem der har adgang til hvilke steder på hvilke tidspunkter.

Vi sikrer høj kvalitet

Aalborg Låse & Sikring leverer altid høj kvalitet og systemer til konkurrencedygtige priser. Derudover leverer vi altid den bedste service til vores kunder, da vi ønsker at du er tryg ved systemet og ved præcis hvordan det fungerer. Vi yder service til både private, virksomheder, boligselskaber, hoteller, kollegier, institutioner og mange flere i Aalborg og omegnen.

Få et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter et uforpligtende tilbud? Kontakt Aalborg Låse & Sikring allerede i dag. Ring til os på 25 75 12 97 eller skriv til info@aalborglaase.dk – eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.