Alarmsystemer

Skræddersyede alarmsystemer til private hjem og virksomheder

Hold uønskede gæster væk

Leder du efter et alarmsystem? Vi er dine eksperter, og vi tilbyder altid rådgivning tilpasset netop dine behov, uanset om vi skal installere systemet i en virksomhed, på en skole eller i et privat hjem. Vores alarmsystemer er fleksible og kan f.eks. kombineres med:

  • Videoovervågning
  • Elektronisk låsesystem

Det vigtigste ved et alarmsystem er at det skal holde tyven for døren. Med Aalborg Låse & Sikring installerer vi et system, hvor du bl.a. har mulighed for at holde øje med dit hjem eller din virksomhed via din smartphone. Skal vi også hjælpe dig med et alarmsystem?

Kontakt Aalborg Låse & Sikring i dag.

Alarmer tilpasset dig

Hos Aalborg Låse & Sikring installerer vi ikke blot alarm- og kontrolsystemer. Vi går meget op i service, og at din oplevelse med os er god, efter vi har udført vores arbejde. Vi er konkurrencedygtige på prisen – derfor kan du med fordel vælge Aalborg Låse & Sikring. Vi finder sammen det alarmsystem der passer dig, uanset om det er til private hjem, virksomheder, butikker, skoler eller andet. Leder du efter et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag.

Tag første skridt i dag

Lad os tage en snak om netop dine behov for et alarmsystem. Kontakt Aalborg Låse & Sikring på 25 75 12 97 eller skriv til os på info@aalborglaase.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.